Centar unutarnjeg tržišta EU - Logo

Radionice pisanja projektnih prijedloga za strukovno obrazovanje i osposobljavanje u programu Erasmus+

Agencija za mobilnost i programe Europske unije i ove godine organizira ciklus dvodnevnih radionica za pisanje projektnih prijedloga u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja kao pripremu za nadolazeći natječaj Erasmus+ u 2018. godini.

Radionice se organiziraju radi pružanja potpore potencijalnim, novim i manje iskusnim prijaviteljima iz područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Cilj radionica je pružiti pomoć u pripremi projektnog prijedloga za prijavu na natječaj u okviru programa Erasmus+, aktivnosti za strukovno obrazovanje i osposobljavanje, a kako bi postigli višu kvalitetu te bolje rezultate prijavljenih projekata.

Prvi dan radionica obuhvatit će savjete za prijavu projekata u okviru Ključne aktivnosti 1 - mobilnosti učenika i nastavnika na području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te o načinu korištenja i primjene Europskog kreditnog sustava u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (ECVET). Drugi je dan radionica rezerviran za savjete prijaviteljima u pripremi projektnih prijedloga za Ključnu aktivnost 2 odnosno strateška partnerstva u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.

Radionice u Zagrebu održane su u lipnju 2017., a slijede radionice u Zadru i Vukovaru prema sljedećem rasporedu:

  • Zadar - 26. i 27. rujna 2017., Velika vijećnica Zadarske županije (Božidara Petranovića 8, 2. kat). Prijave su otvorene do 20. rujna 2017. ili do popunjavanja kapaciteta radionice; program rada 26. rujna 2017. i program rada 27. rujna 2017.
  • Vukovar - listopad 2017., točno vrijeme i mjesto te program bit će objavljeni naknadno.


Izvor: Agencija za mobilnost i programe Europske unije, 29.08.2017.