Centar unutarnjeg tržišta EU - Logo

eTwinning godišnja konferencija - Budućnost eTwinninga i kulturno nasljeđe u digitalno doba

‌Nacionalna služba za podršku eTwinningu Hrvatska organizira godišnju eTwinning godišnju konferenciju 16. studenoga 2018. u Zagrebu, hotel Dubrovnik. Konferencijom „Budućnost eTwinninga i kulturno nasljeđe u digitalno doba“ obilježit će se Europska godina kulturne baštine.

Na konferenciji će 200 sudionika imati priliku više doznati o eTwinningu za početnike, ali i za napredne eTwinnere. U panel-raspravi na temu „Kako smo se razvili u eTwinning školu“ sudjelovat će predstavnici triju velikih školskih ustanova: DV Matija Gubec iz Zagreba, OŠ Ludina iz Velike Ludine te SŠ Hrvatski kralj Zvonimir iz Krka.

Najboljim eTwinning projektima u školskoj godini 2017./2018. bit će dodijeljene nagrade COMET u kategorijama predškolskog odgoja i obrazovanja, nižih i viših razreda osnovnih škola, gimnazija te strukovnih i umjetničkih škola.

Program konferencije dostupan je ovdje, dok se prijavni obrazac (u pozivnom pismu na konferenciju) nalazi ovdje.

Proces registracije otvoren je do 11. studenog 2018. godine, uz napomenu da je za predstavnike eTwinning škola u registracijskom obrascu predviđeno najmanje dvoje, a najviše troje predstavnika. Za predstavnike ostalih odgojno obrazovnih ustanova u registraciji je predviđeno najmanje jedno, a najviše dva mjesta po ustanovi.

Izvor: Agencija za mobilnost i programe Europske unije, 26.10.2018.