Centar unutarnjeg tržišta EU - Logo

Otvorene prijave za novi ciklus radionica Male škole poduzetništva za žene (rujan 2019.)

‌Za sve žene koje razmišljaju o privatnom poduzetništvu, ali i one koje su već zaplovile u poslovne vode, a žele steći nova znanja i vještine Hrvatska gospodarska komora - Europska poduzetnička mreža (EEN) u suradnji s Međunarodnom mrežom poslovnih žena organizira novi ciklus radionica projekta „Mala škola poduzetništva za žene“.

Odlični dojmovi svih uključenih u ovaj projekt su bili dovoljan motiv da se na jesen krene s početnim modulom Škole, gdje će polaznice doznati što im je sve potrebno za pokretanje i unaprjeđenje poslovanja. Od birokratskih procedura poput prikupljanja potrebne papirologije, biranja imena tvrtke i odabira knjigovodstvenog servisa do konkretnih tržišnih vještina poput formiranja cijene, otvaranja weba, javnog nastupa i marketinga.

Predavačice Male škole poduzetništva za žene su već prekaljene vlasnice vlastitih tvrtki i obrta koje iz svog iskustva pomažu drugim poduzetnicama da lakše prebole 'dječje bolesti' i izbjegnu početničke greške.

Za početni modul Škole prijaviti se možete ovdje.

Potvrdu o sudjelovanju dobit ćete najkasnije 10 dana prije početka Škole.

Broj mjesta je ograničen, a sudjelovanje je obavezno na sve četiri radionice u rujnu (4.,11.,18. i 25. rujna) nakon čega se prima diploma o sudjelovanju.

Mjesto održavanja je Hrvatska kospodarska komora, Rooseveltov trg 2, Zagreb.
Vrijeme održavanja: četiri srijede u rujnu (4.,11.,18. i 25. rujna) s početkom od 9:00h.
Sudjelovanje na Školi je besplatno.

Kontakt osoba:

Mijo Kovačević   
tel: 01 4561 763  
email: mkovacevic@hgk.hr

Izvor: Europska poduzetnička mreža, 13.08.2019.