Centar unutarnjeg tržišta EU - Logo

Poslovni susreti na 6. konferenciji Dunavskog područja: 13. rujna 2016. u Beču, Austrija

‌Europska poduzetnička mreža i ADVANTAGE AUSTRIA (Sektor za vanjsku trgovinu pri Austrijskoj gospodarskoj komori) organiziraju u okviru 6. konferencije Dunavskog područja međunarodni kooperacijski forum za dobavljače i kupce logističkih rješenja za industriju automobila i prehrambenu industriju.

U utorak 13. rujna 2016. stručnjaci će vam pružiti informacije o aktualnom razvoju i izazovima na europskim prijevozničkim rutama. U fokusu su teme granična kontrola i vrijeme čekanja u EU te intermodalni prijevoz u Dunavskoj regiji. Panel "Financijska pitanja i projekti" se bavi s druge strane subvencijama, porezima i infrastrukturnim projektima. Nakon predavanja postoji prilika za B2B susrete s predstavnicima poduzeća i drugih institucija iz cjelokupnog Dunavskog područja. 

Za sudjelovanje na eventu i matchmakingu potrebno je izvršiti registraciju.

Međunarodni kooperacijski forum je namijenjen poduzećima iz automobilske i prehrambene industrije s Dunavskog područja te ponuđačima logističkih rješenja, koji su aktivni na bilo kojem mjestu u dobavljačkom lancu u prehrambenoj i automobilskoj industriji.

Više informacija o kooperacijskom forumu uključujući registraciju, program i online dogovaranje termina (B2B-susreti) dostupno je ovdje.

Event se održava 13. rujna 2016. u Austrijskoj gospodarskoj komori, Wiedner Hauptstraße 63, 1045 Beč, Austrija. Radni jezik je engleski.

Za sve dodatne informacije obratite se Hrvatskoj gospodarskoj komori, u Europsku poduzetničku mrežu: gđa Irena Spahić, e-mail: ispahic@hgk.hr.

Izvor: Europska poduzetnička mreža, 18.08.2016.