Centar unutarnjeg tržišta EU - Logo

Poziv na prijavu za sudjelovanje na seminaru „Tool Fair Hrvatska – Sajam metoda i alata neformalnog učenja“

‌Kreirali ste zanimljivi alat za rad s mladima? Želite ga predstaviti drugim kolegama i od njih dobiti povratne informacije te vidjeti što su osmislile druge organizacije? Prijavite se za seminar Tool Fair Hrvatska do 10. srpnja 2017.!

Tool Fair je međunarodni događaj tijekom kojeg se sudionici imaju priliku upoznati s različitim edukativnim alatima ili/i predstaviti alat kojeg su sami kreirali a kojeg primjenjuju u radu s mladima. Tool Fair okuplja sudionike iz različitih sektora koji mogu biti korisnici Erasmus+ programa tako da je on ujedno i prilika za ostvarivanje kontakata s predstavnicima raznovrsnih organizacija (organizacije formalnog i/ili neformalnog obrazovanja, poslovni sektor, organizacije koje provode rad s mladima…). No, iako dolaze iz različitih sektora, svim sudionicima je zajedničko to da rade s mladima i to da su zainteresirani za otkrivanje novih i inovativnih metoda i alata neformalnog učenja.

Nacionalni Tool Fair organiziran je isključivo za sudionike iz Hrvatske kako bi im se pružila prilika da predstave svoje metode i alate neformalnog učenja i tako osiguraju svoje mjesto za sudjelovanje na 12. međunarodnom Tool Fair-u  koji se ove godine održava u Varni, Bugarska, 6. - 10. studenog 2017. godine.

Dodatne informacije dostupne su ovdje, a prijavni obrazac ovdje.

Izvor: Agencija za mobilnost i programe Europske unije, 30.06.2017.