Centar unutarnjeg tržišta EU - Logo

Poziv na prijavu za sudjelovanje na seminaru u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja

‌Agencija za mobilnost i programe EU poziva vas na prijavu za sudjelovanje na seminaru pod nazivom „Training seminar on the impact of VET projects on the personal and professional development of learners – an exchange of good practices and experiences“, koji će se održati u Valletti, Malta, u razdoblju 6. - 8. veljače 2018.

S obzirom da je seminar međunarodnog karaktera, radni jezik je engleski.

Svrha seminara je pružiti sudionicima priliku za razmjenu znanja, dobre prakse i iskustava vezanih za različite aspekte Erasmus+ projekata u okviru Ključne aktivnosti 1 u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju.

Seminar je namijenjen predstavnicima organizacija pružatelja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, predstavnicima nevladinih organizacija te nacionalnih agencija.

Na seminaru će biti 15 sudionika iz cijele Europe, a najviše 2 mjesta rezervirana su za sudionike iz Hrvatske. Agencija za mobilnost i programe Europske unije financirat će troškove smještaja i određenih obroka (2 polupansiona i 2 noćenja s doručkom) u iznosu do 200,00 EUR po noćenju/polupansionu te sufinancirati troškove puta sudionika u iznosu do 500,00 EUR.  Sudionik će bez obzira na cijenu karte doprinijeti putnim troškovima u iznosu od 450,00 HRK. Troškove ostalih obroka i materijala za seminar te kulturoloških aktivnosti planiranih u okviru seminara financirat će agencija domaćin.

Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem prijavnog obrasca, a krajnji rok za prijavu je 14.01.2018.

Dodatne informacije o seminaru dostupne su ovdje.

Izvor: Agencija za mobilnost i programe Europske unije, 04.01.2018.