Centar unutarnjeg tržišta EU - Logo

Poziv udrugama za zaštitu prava potrošača na Drugi međuresorni dijalog za unaprjeđenje politike zaštite potrošača u RH

‌Nakon Prvog međuresornog dijaloga za unaprjeđenje politike zaštite prava potrošača, koji se održao dana 12. prosinca 2018. godine i rezultirao je Zajedničkim zaključcima svih dionika, te u cilju što kvalitetnije daljnje zajedničke realizacije planiranih aktivnosti i mjera, kao i umrežavanja dionika u ispunjenju ovih zajedničkih ciljeva Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta poziva udruge za zaštitu prava potrošača na Drugi međuresorni dijalog za unaprjeđenje politike zaštite potrošača u Republici Hrvatskoj.  Drugi međuresorni dijalog će se održati dana 26. veljače 2019. godine u  prostorijama HUB 385, Petračićeva ulica 6, Zagreb od 10:00 do 16:30 sati.

Nacrt Programa Drugog međuresornog dijaloga dostupan je ovdje. Na prvom, plenarnom dijelu će predstavnici različitih dionika politike zaštite prava potrošača u Republici Hrvatskoj predstaviti aktivnosti i mjere koje planiraju provesti, dok su u drugom dijelu predviđene interaktivne radionice u cilju zajedničke komunikacije oko operacionalizacije i provedbe istih.

Potvrdu dolaska s imenima sudionika (po jedan predstavnik iz svake udruge za zaštitu potrošača) potrebno je dostaviti do petka, 22. veljače 2019. godine, na adresu elektroničke pošte: prava.potrosaca@mingo.hr.

Izvor: Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, 19.02.2019.