Centar unutarnjeg tržišta EU - Logo

Najava Konferencije: Hrvatska - mjesto za inovacije i pametne investicije

‌Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta najavljuje održavanje međunarodne Konferencije na visokoj razini u Zagrebu, 30. listopada 2019. u Hotelu Westin, Izidora Kršnjavog 1.

Konferencija će povezati inovativne tvrtke iz Republike Hrvatske koje su zainteresirane za pronalazak investitora ili partnera s ciljem razvoja njihovih inovativnih projekata, proizvoda i usluga s investitorima koji traže prilike za ulaganja u Republici Hrvatskoj.

Potencijalni investitori koji će prisustvovati Konferenciji imat će priliku investirati u najperspektivnije inovativne hrvatske projekte iz različitih područja interesa, kao što su energija i održivi okoliš, sigurnost, promet i mobilnost, hrana i bioekonomija, zdravlje i kvaliteta života i druga područja.

Tvrtke iz Republike Hrvatske imat će priliku predstaviti svoje inovativne projekte prezentirajući ih direktno potencijalnim investitorima ili sudjelovanjem na B2B sastancima.

Konferencija će također ugostiti eminentne međunarodne stručnjake u području inovacija i poduzetništva kao ključne govornike na Konferenciji.Tko bi trebao sudjelovati?

  • Investitori  (privatni investitori, investicijski fondovi, fondovi rizičnog kapitala, peer-to-peer investitori, poslovni anđeli, banke i dr.)
  • Inovativne tvrtke iz Republike Hrvatske
  • Tvrtke koje posluju u Republici Hrvatskoj i inozemne tvrtke koje su u potrazi za novim oblicima poslovne suradnje.


Molimo rezervirajte datum u vašem kalendaru.

Više informacija dostupno je na web stranici https://b2bconference.cronis.eu i u informativnom letku.

Izvor: Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, 09.10.2019.