Centar unutarnjeg tržišta EU - Logo

NAJAVA - Edukacija mladih o unutarnjem tržištu EU-a

‌Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta započelo je s edukacijom mladih o mogućnostima koje pruža unutarnje tržište EU-a.

Prvo u nizu informiranja i edukacije mladih održalo se 14. listopada 2019. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER). Nastavljamo s informiranjem mladih na Ekonomskom fakultetu, Zagreb, 29. listopada 2019. godine od 10:00 - 13:00 sati.

Studenti će se moći informirati o unutarnjem tržištu EU-a, pokretanju poslova i pružanju usluga preko granica Hrvatske, on-line poslovanju, rješavanju poteškoća s administracijom u drugim državama, tehničkim pitanjima za stavljanje proizvoda na tržište, rješavanju problema potrošača prilikom kupnje proizvoda i pružanja usluga, poslovanju u digitalnom svijetu (eRačuni, ePotpisi i ePečati), mogućnostima koje nudi EU u području doškolovanja, istraživanja, rada i volontiranja i dr.

Navedeno događanje je jedno od aktivnosti koje Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta provodi unutar događanja „Sve na jednom mjestu“ koje je započelo 9. rujna 2017. godine i putem kojeg se provodi informiranje građana, gospodarstvenika i javne uprave o mogućnostima koje pruža unutarnje tržište EU-a.

Poziv na događanje

Izvor: Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, 22.10.2019.