Centar unutarnjeg tržišta EU - Logo

Konferencija LEAP Summit Zagreb 2020 - odgoda, novi datumi

Odgađa se najveća međunardona konferencija za mlade profesionalce LEAP Summit Zagreb 2020.

Jedna od najvećih međunarodnih konferencija u Hrvatskoj, LEAP Summit, koja okuplja više od 3500 sudionika te više od 80 predavača iz 40 zemalja svijeta, odgodila je datum održavanja petog jubilarnog izdanja. Zbog aktualne situacije vezane uz COVID-19, organizacijski odbor konferencije odlučio je odgoditi konferenciju za jesen pa će se ona tako održati 1. i 2. listopada 2020. godine.

LEAP Summit je međunarodna konferencija koja okuplja više od više od 4000 sudionika i predavča koji u Zagreb stižu iz cijelog svijeta. S obzirom na trenutnu situaciju u svijetu, odlučili smo odgoditi održavanje petog jubilarnog izdanja do jeseni, kao preventivnu ali i sigurnosnu mjeru za sve naše sudionike. I dalje ćemo pomno pratiti razvoj situacije te ćemo o svim dodatnim informacijama sve na vrijeme obavijestiti”, izjavili su iz organizacijskog odbora LEAP Summita.

Sve informacije o novom datumu održavanja te ostalim događanjima vezanima uz LEAP mogu se pronaći na službenoj web stranici www.leapsummit.com te na Facebook stranici.

Izvor: Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, 11.03.2020.