Skočite na glavni sadržaj
Centar unutarnjeg tržišta EU - Logo

Najava: ciklus webinara za programe Erasmus+ i Europske snage solidarnosti

18.03.2021.

‌U organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU u razdoblju od 29. ožujka do 1. travnja 2021., nakon videokonferencije "Novi početak za bolje sutra" kojom se u petak 26. ožujka 2021. svečano predstavlja nova generaciju programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti za sedmogodišnje razdoblje (2021. - 2027.), kreće niz mrežnih seminara (webinara) namijenjenih potencijalnim prijaviteljima projekata u okviru oba navedena programa.

Cilj webinara je pružanje informacija o novim mogućnostima oba programa u sljedećem programskom razdoblju u svrhu podrške svima zainteresiranima za podnošenje projektnog prijedloga za dostupna programska područja.

Raspored webinara po temama te planiranim datumima održavanja dostupan je ovdje - https://www.mobilnost.hr/hr/novosti/od-29-ozujka-zapocinje-tjedan-mreznih-seminara-za-programe-erasmus-i-europske-snage-solidarnosti/.

Prijavni obrasci za ova događanja bit će objavljeni uskoro na mrežnim stranicama Agencije za mobilnost i programe EU - www.mobilnost.hr, stoga ju pratite redovito za detaljnije informacije.

Izvor: Agencije za mobilnost i programe EU, 18.03.2021.