Skočite na glavni sadržaj
Centar unutarnjeg tržišta EU - Logo

Poziv na online događanje: Rad u Europi - širenje mogućnosti

21.04.2021.

Jedinstveno tržište EU-a pruža mnogo prilika za stvaranje, postizanje i širenje vaših životnih planova. Međutim, saznati gdje se mogu pronaći relevantne informacije i administrativni postupci može predstavljati pravi izazov.

Portal Your Europe (Vaša Europa - youreurope.eu) jedinstveni je digitalni pristupnik EU-a za građane i tvrtke. Pomaže vam pronaći europske i nacionalne internetske izvore sa svim relevantnim informacijama koje su vam potrebne za život, rad, studiranje ili poslovanje bilo gdje u EU-u. Informacije su dostupne i na lokalnim jezicima i na engleskom jeziku.

Hrvatska će biti domaćin digitalne turneje za portal Your Europe te se 27. travnja 2021. održava online događanje od 12 do 13 sati po srednjoeuropskom vremenu s fokusom na prava i mogućnosti rada u Europi, uključujući teme kao što su sloboda kretanja, profesionalni i osobni administrativni zahtjevi, prekogranični rad, financiranje poslovanja i još mnogo toga.

Događanju se pristupa putem poveznice: https://europa.eu/youreurope/sdg/#/hr/events/your-europe-has-the-answers-croatia na kojoj je također dostupan program događanja, popis govornika, ali i ostale relevantne informacije.

Izvor: Portal Your Europe, 21.04.2021.