Skočite na glavni sadržaj
Centar unutarnjeg tržišta EU - Logo

EYE2023: Prijavite se na Europski skup mladih

13.02.2023.

Sudjelujte na događanju Europskog parlamenta za mlade, EYE2023, u Strasbourgu i podijelite svoje ideje o budućnosti Europe! Prijave traju do 24. veljače 2023.

Tisuće ljudi u dobi od 16 do 30 godina iz cijelog EU-a skupit će se 9. i 10. lipnja u Europskom parlamentu u Strasbourgu na Europskom skupu mladih (EYE) i raspravljati i razmjenjivati ideje o tome kako bi trebala izgledati budućnost Europe.

Uz prisutnost stručnjaka, aktivista, utjecajnih osoba i donositelja odluka, mladi će moći komunicirati, razmijeniti mišljenja i pronaći nadahnuće u samom središtu europske demokracije.

Planirane aktivnosti

Peto izdanje događanja, EYE2023, sadržavat će aktivnosti uživo i hibridne aktivnosti u Strasbourgu. Na programu je gotovo 200 aktivnosti, uključujući rasprave, druženja i upoznavanja, umjetničke izvedbe, sportske i interaktivne radionice.

Neke od njih organizirane su u suradnji s drugim institucijama, međunarodnim organizacijama, civilnim društvom i organizacijama mladih

Pogledajte plan programa.

Prijavite se do 24. veljače

Svi mladi u dobi od 16 do 30 godina mogu sudjelovati na događaju EYE2023. Ne trebate sudjelovati u grupama, moguće su i pojedinačne prijave. Rok za prijavu je 24. veljače 2023. do 23:59 sati, ali ne čekajte zadnji tren, jer se prijave prihvaćaju prema redoslijedu zaprimanja.

Sudjelovanje je besplatno, jedino morate pokriti svoje putne troškove i smještaj u Strasbourgu

Prijavite se na stranici Europskog skupa mladih.

Izvori: Europski parlament i EUROPE DIRECT Zadar, 13.02.2023.