Skočite na glavni sadržaj
Centar unutarnjeg tržišta EU - Logo

Infodan o natječaju TRAD 19

15.05.2019.

‌Zanima vas novi natječaj za usluge pismenog prevođenja TRAD19? Pridružite se informativnom predstavljanju 28. svibnja 2019. u Zagrebu!

Glavna uprava za pismeno prevođenje (DGT) Europske komisije (Translating for Europe) uskoro će objaviti novi natječaj za usluge pismenog prevođenja (najavljen ovdje).

Kako bi potencijalnim podnositeljima ponuda pružila dodatne informacije i omogućila postavljanje pitanja, Glavna uprava za pismeno prevođenje organizira niz informativnih predstavljanja diljem Europske unije.

Informativno predstavljanje u Hrvatskoj održat će se 28. svibnja 2019. u Predstavništvu Europske komisije u Zagrebu, Augusta Cesarca 4. Program je dostupan ovdje, a prijaviti se možete ovdje.

S obzirom na ograničen broj mjesta u dvorani, molime se poduzeća i ustanove da sudjelovanje svojih predstavnika ograniče na dvije (2) osobe kako bi svi zainteresirani imali priliku prisustvovati izlaganjima.

Pitanja o samom natječaju možete uputiti na adresu DGT-FL-TRAD-19@ec.europa.eu. Imajte na umu da ćete odgovore, zbog pravnih razloga, dobiti tek nakon objave obavijesti o natječaju, predviđene oko 20. svibnja 2019.

Europska komisija ozbiljno shvaća zaštitu osobnih podataka. Glavna uprava za pismeno prevođenje vaše osobne podatke za potrebe ovog događanja obrađuje u skladu s Uredbom (EU)2018/1725 i na način opisan u izjavi o zaštiti privatnosti priloženoj uz prijavnicu.

Izvor: Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, 15.05.2019.